• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Dell Latitude 7370 - Laptop - 13.3 Inch

Dell Laptops
€ 499.95499.95
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
0.07
lees meer
Dell Latitude 7370 - Laptop - 13.3 Inch
unknown

Het is daarom geen verrassing dat de Latitude 13 7000 serie werd bekroond bij de CES Innovation Awards 2016 Ga aan de slag waar u ook bent, met een slanke en stijlvolle pc die koel aan blijft voelen.

Gemaakt voor een fantastische kijkervaring
De Latitude 7370 beschikt over een QHD+ (3.200 x 1.800) niet-reflecterend scherm met touch en ontdek zelf hoe we een 13,3 inch scherm in het frame van een 12 inch laptop passen.

Hoogwaardige materialen.
De behuizing van de Latitude 13 is gemaakt met lagen koolstofvezel van lucht- en ruimtevaartniveau en is uitgerust met een aluminium of optionele koolstofvezel lcd-behuizing voor ongelooflijke duurzaamheid. Bovendien zijn onze commerciële keyboarden en touchpads gemaakt volgens ISO-standaards om maximale duurzaamheid en gebruiksgemak te garanderen.

Krachtige features.
Indrukwekkende efficiëntie: houd het tempo van het werk bij met de nieuwste 6e generatie Intel® Core M™ CPUen met Intel VPro en Pro WiDi 6.0.

Geavanceerde connectiviteit: met de multifunctionele Thunderbolt™ 3 poort kunt u uw laptop opladen, meerdere apparaten aansluiten (waaronder de nieuwe dockingoplossingen voor snoeren van Dell) en profiteren van dataoverdracht tot 40 Gbps, 8 keer zo snel de overdracht met een USB 3.0.

De meest veilige.
Dell is de enige die een manier biedt om authenticatiedata te verwerken en op te slaan op een aparte beveiligingsCPU met Dell ControlVault. Bovendien biedt Dell Data Protection oplossingen voor eindpuntbeveiliging die versleuteling, authenticatie en bescherming tegen dreigingen bevatten.

De meest beheerbare.
De meest beheerbare laptop ter wereld is gebouwd om flexibele en geautomatiseerde BIOS- en systeemconfiguraties mogelijk te maken door middel van de gratis tools uit de Dell Client Command Suite. Uw Latitude laptops zijn makkelijk te implementeren, te bewaken en bij te werken.

Consistent betrouwbaar.
De Latitude 13 is voorzien van een duurzaam chassis, dat bedoeld is om lang mee te gaan en uitgebreide testen van militair niveau MIL-STD 810G heeft ondergaan, zodat uw systeem bestand is tegen de omstandigheden van de dagelijkse praktijk.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box